2014-05-02 10:51:06
Φωτογραφία για ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ... ΟΛΑ!
Οι ερυθρόλευκες πρωταθλήτριες, Σοφία Κοσμά και Στέλλα Χριστοδούλου, φιλοξενήθηκαν στα στούντιο του "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" και την εκπομπή «Καμένοι στο ζέσταμα».

Οι παίκτριες της νταμπλούχου γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Σοφία Κοσμά και Στέλλα Χριστοδούλου μίλησαν για το πρωτάθλημα της Α1, τη σειρά τον τελικών με την ΑΕΚ και για άλλα πολλά θέματα.

Όσον αφορά την συνέχεια των υποχρεώσεων της «ερυθρόλευκης» ομάδας, είπαν: «Σε δέκα μέρες περίπου θα ξεκινήσουμε πιο χαλαρή αποκατάσταση με τον ΟΣΦΠ Λόγω και της συμμετοχής μας στο διεθνές τουρνουά. Ενώ άλλες παίκτριες έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και τον δρόμο ως τον τίτλο ανέφεραν: «Δεν ήταν εύκολο, το επίπεδο ήταν καλύτερο από πέρσι οι ομάδες ήταν αρκετά βελτιωμένες προς το τέλος ο δρόμος ήταν δύσκολος γιατί χάσαμε το πλεονέκτημα χάσαμε και το πρώτο παιχνίδι στην Φιλαδέλφεια όμως το γυρίσαμε».


Αναφορικά με τη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ αλλά και για την στήριξη του κόσμου τόνισαν: «Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα ήταν ένας άξιος αντίπαλος οι αγώνες ήταν πολύ καλοί και η αξία της νίκης μας είναι τόσο μεγάλη εξ αιτίας της πολύ καλής ομάδας της ΑΕΚ. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος ο οποίος ήταν αρκετός. Πραγματικά είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τόσο κόσμο, μας βοήθησαν πολύ».

Όσο για το αν θα ανανεώσει με την «ερυθρόλευκη» ομάδα η Σοφία Κοσμά, αποκάλυψε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για ανανέωση καθώς πριν λίγες ημέρες ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας σε λίγες μέρες, όμως, θα υπάρχουν εξελίξεις».

Για το κατά πόσο η κρίση έχει επηρεάσει τον βόλεϊ, δήλωσαν: «Η κρίση έχει χτυπήσει το πρωτάθλημα, οι εποχές έχουν αλλάξει, τα έσοδα το βόλεϊ έχουν μειωθεί, όμως ευτυχώς που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε και ζούμε μόνο από το βόλεϊ. Ακούμε από άλλα κορίτσια που αγωνίζονται χωρίς αμοιβή κάτι που είναι πραγματικά λυπηρό».

Η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για τον πώς ένιωσε που αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του Κυπέλλου: «Ήταν πολύ ωραία που βγήκα MVP, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και χαίρομαι πολύ που πήραμε το νταμπλ. Βεβαία και προσωπικά είμαι χαρούμενη καθώς χρόνια είχε να ανεδείχθη MVP μία παίκτρια στην θέση μου (σ.σ. πασαδόρος) καθώς είναι μια δύσκολη θέση που θέλει κρύο αίμα και καθαρό μυαλό».

Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τόνισαν: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους ‘8’ στην Ευρώπη στο χρυσό σετ, στην Πολωνία, όμως θεωρούμε πως ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες ικανότητες ώστε να πάει ψηλότερα στην Ευρώπη».

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο παίκτριες της ομάδας του Πειραιά, έδειξαν και το πλούσιο ταλέντο τους στο τραγούδι αλλά και την προτίμηση τους για την ελληνική μουσική. Κάτι που το απέδειξαν ουκ ολίγες φορές καθώς τραγούδησαν μέσα στο στούντιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ