2014-05-02 13:10:16
Φωτογραφία για ΚΟΥΡΤΟΥΑ ΓΙΑ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! (PHOTOS)
Η «Sport» και η «El Mundo Deportivo» στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα έχουν πρώτο θέμα το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τίμπο Κουρτουά.

Σύμφωνα με την «Sport» η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Βέλγο τερματοφύλακα της Ατλέτικο, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι, και θέλει να τον πάρει στο «Καμπ Νόου». Ο Κουρτουά όμως λέγεται ότι έχει ήδη πρόταση από την Ρεάλ, η οποία τον «βλέπει» ως τον μελλοντικό αντικαταστάτη του Ίκερ Κασίγιας.

Επίσης, πρόβλημα για τους Καταλανούς φέρεται να είναι η πρόθεση της Τσέλσι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κουρτουά, το οποίο ολοκληρώνεται το 2016.

Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κλείσει την μεταγραφή του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ, οι Καταλανοί προτιμούν τον Βέλγο διότι ήδη ξέρει το πρωτάθλημα και την ισπανική γλώσσα άρα δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Μάλιστα, και ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί πολύ μια μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Η «El Mundo Deportivo» εκτός από όλα αυτά αναφέρει επίσης ότι σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα κάνει επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για τον Κουρτουά αυτή μπορεί να φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως αυτός που θα αποφασίσει για το αν η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για τον Κουρτουά είναι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Άντονι Θουμπιθαρέτα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ