2014-05-02 14:19:05
Φωτογραφία για Ερνάν Πέρες: «Μου φέρθηκαν καλά στον Ολυμπιακό»
Ο Ερνάν Πέρες μίλησε στην «El Periodico Mediterraneo» και τόνισε ότι έχει θετικές εντυπώσεις από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο ακραίος χαφ που υπέστη ρήξη χιαστών τόνισε:

«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο. Δεν πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό σε μένα. Πρέπει να αντιμετωπίσω την κατάσταση και να είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου αργά και προσεκτικά. Θα δουλεύω συνέχεια με τους φυσιοθεραπευτές για να επιστρέψω γερός το συντομότερο δυνατό».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έφτασα στην ομάδα όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά και ο προπονητής, ο Μίτσελ, με εμπιστευόταν. Προ δύο ημερών μού έστειλε μήνυμα για να ρωτήσει πώς είναι το πόδι μου. Τα έδωσα όλα, αλλά είχα ατυχία στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος να τραυματιστώ σοβαρά».

Αναφορικά με το μέλλον ο Παραγουανός, δήλωσε: «Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να γίνω καλά. Μετά θα δούμε. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια στον Ολυμπιακό, αλλά ανήκω στη Βιγιαρεάλ και αυτή θα αποφασίσει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ