2014-05-02 15:14:05
Φωτογραφία για Με φιλμάκι ''Ελληνικό η πανστρατειά για το Rise Up
Με ένα τηλεοπτικό φιλμάκι γυρισμένο όπως κάθε χρόνο με φόντο την Ακρόπολη και με εικόνες απο το Μοναστηράκι με τον ήλιο και το πράσινο της καλοκαιρινής Αθήνας μας ,οι Έλληνες εκπρόσωποι ο Θεόφιλος ο Νικόλας αλλά και ο Shane στέλνουν με ένα ολιγόλεπτο οπτικοποιημένο βίντεο τα ΄χαιρετίσματα΄τους στους Έλληνες ανά τον κόσμο.στους θαυμαστές τους και μας καλούν να ψηφίσουμε Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη στις 22,00 το βράδυ.

΄Παραμένουμε όρθιοι αισιόδοξοι και για αυτό θα τα καταφέρουμε.Έτσι μπορούμε να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα΄'τα λόγια της ομάδας μας.που οφείλουμε να τα διαδώσουμε και να τα ΄κάνουμε πράξη΄βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούμε έως τις 8 Μάη.

Το μύνημα αυτό πρέπει να φθάσει σε κάθε γωνιά της Ευρώπης όπου οι Ελληνες θα πρέπει να συντονήσουν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες με το δημόσιο φορέα της χώρας τους. που θα αναμεταδίδει τη διοργάνωση και θα τους δώσει τους τηλεφωνικούς αριθμούς για τις κλήσεις ή τα γραπτά μυνήματα κάτι που και το INFE GREECE με τους οργανωμένους φαν του.θα βοηθήσει σε αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τις διασυνδέσεις που έχει μέσω του παγκόσμιου δικτύου INFE Network.

Καλή επιτυχία μας
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ