2014-05-02 15:30:08
Φωτογραφία για Πύργος: Επίδειξη Shaolin Kung Fu για το Χαμόγελο
Η μεγάλη επίδειξη του Αθλητικού Συλλόγου Κινέζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου «Shaolin Kung Fu» πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος» με στόχο τη στήριξη των δράσεων του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση, όπου οι θεατές θα απολαύσουν την τέχνη του Κουνγκ Φου και την παράδοση των Σαολίν, τον χορό του Λιονταριού και SANDA – κινέζική πυγμαχία ενώ θα παρακολουθήσουν και Τάι Τζι Τσουάν μια υπέροχη εσωτερική τέχνη με τρομερά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου.

Στην επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8.15 το βράδυ, θα παραβρεθεί και ο μεγάλος δάσκαλος Κωνσταντίνος Ματθαιόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου Λάμπρος Σταμούλης και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Μύρωνας Τορνεσάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου «Shaolin Kung Fu» (Δραγατσανίου 21- κυκλικό κόμβος Λάπατο, κιν.6948890130) είναι ο μόνος σύλλογος της πόλης που είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική γραμματεία Αθλητισμού και οι αθλητές του μοριοδοτούνται στις πανελλαδικές εξετάσεις με 10% ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν μαθήματα στο Ναό Σαολίν στην Κίνα
. Επίσης, είναι εκπρόσωπος του Songshan Shaolin Traditional Wushu Academy στον Πύργο.

Εντυπωσιακό θέαμα

Το μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Γρηγόρης Σταματόπουλος αναφέρθηκε στην επίδειξη που διοργανώνεται από τη Σχολή Κουνγκ Φου για 3η συνεχόμενη χρονιά για φιλανθρωπικούς σκοπούς τονίζοντας ότι μέσα από αυτήν στοχεύουν να στηρίξουν τα παιδιά του Χαμόγελου τα οποία νιώθουν ως αδέλφια τους. «Η φετινή επίδειξη θα έχει ακόμα καλύτερο θέαμα και πιστεύουμε ότι θα ανταμείψει τον κόσμο που θα παραβρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο. Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο, να μην χάσει αυτή την επίδειξη και να πούμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν, ωστόσο στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου θα υπάρχει το σπιτάκι του Χαμόγελου για να προσφέρει ο καθένας ότι επιθυμεί στηρίζοντας έτσι τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».

Ακολούθως ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Γιάννης Λαμπρόπουλος, επισήμανε ότι δέχτηκαν με χαρά για ακόμα μια φορά την πρόσκληση του Αθλητικού Συλλόγου Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών Πύργου, τονίζοντας ότι θα είναι μια εντυπωσιακή επίδειξη που θα στηρίξει το Χαμόγελο. «Εκτός από τον κουμπαρά του Χαμόγελου θα βρισκόμαστε στο χώρο και με ένα μικρό παζάρι που θα εκθέτουμε προς πώληση τα μικρά ωραία και φθηνά είδη μας. Οι δράσεις του Χαμόγελου είναι συνεχόμενες και φετινή επίδειξη έχει για εμάς περισσότερη σημασία γιατί έχουμε εδώ και έξι μήνες ξεκινήσει την Ημερήσια Φροντίδα στη Βροχίτσα και το κτίριο απαιτεί και επιπρόσθετες εργασίες για να τελειοποιηθεί».

Κική Κολοβέρου

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ