2014-05-02 17:00:26
Φωτογραφία για «Αδερφέ, μην πας σε σχολικές εκδρομές αν θέλεις να ζήσεις!» - Νέα στοιχεία από τις τελευταίες στιγμές των παιδιών που πνίγηκαν στη Νότια Κορέα (VIDEO)
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το πως έζησαν τις δραματικές στιγμές της βύθισης τουπλοίου Sewol στη Νότια Κορέα οι μαθητές που βρίσκονταν σε αυτό έρχονται στο φως.

Το video που κατέγραψε ένα από τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο ναυάγιο της 16ης Απριλίου έφτασε, μετά τα νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ και στην κατοχή του Associated Press.

Το υλικό που βρέθηκε στην κάρτα μνήμης του κινητού του Park Su-hyeon's, ενός από τα παιδιά που υπάκουσαν στις εντολές του πληρώματος και δεν επέζησαν, φέρνει στο φως στιγμές αγωνίας.

Μαθητές ακούγονται να ψάχνουν τους καθηγητές τους και να αναρωτιούνται τι κάνει ο καπετάνιος.

Το πιο συγκλονιστικό είναι πως συνειδητοποιούν πως το πλοίο βυθίζονται, καταλαμβάνονται από φόβο πως θα πεθάνουν και τα περισσότερα αποφασίσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους για να πουν τα τελευταίας τους λόγια!

Κάποιοι ακούγονται να συμβουλεύουν τα μικρότερα αδέρφια τους να μην πάνε σε σχολικές εκδρομές αν δεν θέλουν να καταλήξουν όπως εκείνοι!

«Είμαστε τελειωμένοι. Πρέπει να πω ένα αντίο πριν πεθάνω», λέει ένα παιδί. «Μαμά, σ’ αγαπώ», αναφωνεί ένα άλλο. 
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ