2014-05-02 18:12:50
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚ!
Στο πλαίσιο της 10ης ημέρας του Champions League ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί' το Σάββατο (16:30, Novasports 2) την Γιουγκ στον Πειραιά.

Τον τελευταίο του αγώνα στην φάση των ομίλων του Champions League Πόλο Ανδρών δίνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας «φιλοξενεί» στις 16:30 (Novasports 2) την Γιουγκ στο Κολυμβητήριο του Πειραιά σ’ αγώνα της 10ης και τελευταίας ημέρας του Α’ ομίλου. Ο Ολυμπιακός αν και έχει αποκλειστεί μαθηματικά από το Φάιναλ-6 της Βαρκελώνης θα «κυνηγήσει» τη νίκη στο παιχνίδι με τους Κροάτες για να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη. Η ομάδα μας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ο αγώνας θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου της Λάρισας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος τόνισε: «Θεωρώ πως φέτος κάναμε σημαντικά βήματα προόδου στην Ευρώπη. Παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην τελική φάση αλλά αυτή η ομάδα έχει να δώσει πολλά ακόμη στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Το παιχνίδι με την Γιουγκ μπορεί να είναι αδιάφορο βαθμολογικά αλλά εμείς θα παίξουμε για την νίκη και θέλουμε καλή εμφάνιση και να έχουμε δυνατό ρυθμό αφού η χρονιά τελειώνει την επόμενη εβδομάδα στη Λάρισα». Η ομάδα μας έχει τρεις νίκες στη διοργάνωση έχοντας κερδίσει δυο φορές την Μπαρτσελονέτα και μια την Έγκερ. Η βαθμολογία του ομίλου (Σε 9 αγώνες): 1. Ριέκα 20, 2. Προ Ρέκο 16, 3. Μπαρτσελονέτα 16, 4. Γιουγκ 14, 5. Ολυμπιακός 6, 6. Έγκερ 3.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ