2014-05-02 18:34:07
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Ο Εθνικός "φιλοξενεί" το Σάββατο (19:00, Novasports 3) τον Ολυμπιακό στην Αλεξανδρούπολη στον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος Volleyleague.

Τη νίκη που θα του δώσει το 27ο Πρωτάθλημα της ιστορίας θα διεκδικήσει από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το απόγευμα (19:00, Novasports 3) του Σαββάτου στον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος Volleyleague ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας που προηγείται με 2-0 στη σειρά των τελικών είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη και θα προπονηθεί το βράδυ (20:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Η ψυχολογία είναι με το μέρος των παικτών του Ολυμπιακού ειδικά μετά από την επική ανατροπή στον 2ο τελικό στο Ρέντη αλλά πρέπει να πιάσουν καλή απόδοση και να έχουν υπομονή για να φτάσουν στο 3-0. Εάν χρειαστεί 4ος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (18:00) στην Αλεξανδρούπολη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για τον τελικό του Σαββάτου σημείωσε: «Ο στόχος μας είναι να τελειώσει στην Αλεξανδρούπολη η υπόθεση τίτλος
. Αυτό προϋποθέτει υπομονή, μυαλό και μέγιστη προσπάθεια από την ομάδα μας αφού ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα αλλά θεωρώ ότι έχουμε την εμπειρία αλλά και την ποιότητα ν’ ανταπεξέλθουμε με επιτυχία. Κάθε τελικός είναι διαφορετικός. Τα παιχνίδια στο Ρέντη τελείωσαν αλλά μας χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Πρέπει να μην έχουμε στο μυαλό μας τι συνέβη στην έδρα μας. Θεωρώ ότι η δική μας ομάδα έδειξε στους δυο τελικούς πως διαθέτει μεγάλη υπομονή σ’ αντίθεση με την αντίπαλο μας που βιάστηκε και δεν κράτησε την συγκέντρωση της. Θα πρέπει να χτυπήσουμε τον αντίπαλο μας εκεί όπου έχει πρόβλημα για να τον κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ