2014-05-02 23:57:04
Φωτογραφία για Ο Δήμος Ξάνθης θα μαζέψει τα εγκατελειμμένα οχήματα. Δείτε το όχημα-φάντασμα που μετακινήθηκε μετά από χρόνια
Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές ο Δήμος Ξάνθης θα αποσύρει τα εγκατελειμένα οχήματα από την πόλη. Όπως ανακοινώθηκε από το το τμήμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Προστασίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης, «ο Δήμος θα προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την περισυλλογή και τη μεταφορά εγκαταλειμμένων οχημάτων, στα οποία ήδη έχει επικολληθεί ειδικό αυτοκόλλητο έγγραφο, σύμφωνα με το Π.Δ.116/2004. Η περισυλλογή θα πραγματοποιηθεί από εταιρεία η οποία έχει συνάψει σχετική σύμβαση με τον Δήμο. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ζητήσει την επιστροφή του οχήματος, καταβάλλοντας τα έξοδα μεταφοράς στην εταιρεία, τα οποία ανέρχονται στα πενήντα (50) ευρώ.»

Η περισυλλογή και η μεταφορά των εγκαταλειμμένων οχημάτων θα ξεκινήσει σταδιακά την Τρίτη 6 Μάιου 2014. Εντύπωση πάντως προκαλούν οι δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στο facebook ο Κώστας Δέλκος με οχημα που βρίσκεται σε πάροδο της οδού Σταθμού εδώ και χρόνια, εμποδίζοντας τη διέλευεση οχημάτων προς την Μπρωκούμη, η οποία έχει αχρηστευτεί
. Μετά την πρώτη δημοσίευσή του και την έντονη κριτική για τις υπηρεσίες του Δήμου που το αγνοούν παρά τις πολλές καταγγελίες και το γεγονός ότι είχε επικολληθεί το σχετικό σήμα, την Πρωτομαγιά διαπίστωσε ότι το όχημα μετακινήθηκε κατά μερικά μέτρα, ώστε να επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων από τον παράδρομο !

O Κ. Δέλκος επανήλθε στο facebook γράφοντας

«προχθες 29/4 δημοσιευσα την 1η φωτο. Σημερα 1/5 το αυτοκινητο αρχισε να απομακρυνεται απο τη θεση του. (.2η φωτο) Σε 2 μερες, 4 μετρα. Υπολογιζω πως μεχρι τις εκλογες θα εχει βγει στην οδο μπρωκουμη. Να προσεχετε γιατι μετακινειται απροειδοποίητα.«Θαύμα, θαύμα».
xanthipress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ