2014-05-03 00:30:09
Φωτογραφία για Γενέθλια για το Ντέιβιντ Μπέκαμ – Μάθετε τα πόσα κλείνει!
Πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου, η σύζυγός του, Βικτόρια έκλεισε τα 40 της χρόνια και το γιόρτασαν μαζί με μία μίνι απόδραση στο Γκραν Κάνυον, αλλά και διοργανώνοντας ένα λαμπερό πάρτι σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου.

Τώρα, ήρθε η ώρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να σβήσει τα κεράκια της τούρτας του… Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου και πιο ωραίος άνδρας της Βρετανίας έχει σήμερα, 2 Μαΐου, γενέθλια και γιορτάζει τα 39 του χρόνια!

Γεννημένος στο Λέιτονστοουν του Λονδίνου, ο Μπέκαμ ήταν φίλαθλος της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ από παιδάκι. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 16 ετών από την αγαπημένη του ομάδα. Μετά τους «μπέμπηδες» έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης, στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, στη Μίλαν και στην Παρίς Σεν Ζερμέν, όπου και ολοκλήρωσε πέρυσι την 20ετή καριέρα του στα γήπεδα.

Εκτός, όμως, από ένας από τους καλύτερους αθλητές της στρογγυλής θεάς που έχουν περάσει ποτέ από τα γήπεδα, ο Ντέιβιντ διαπρέπει και ως μοντέλο. Έχει ντύσει το καλογυμνασμένο κορμί του με ρούχα, αλλά κυρίως εσώρουχα διάσημων οίκων μόδας, όπως Emporio Armani και Tommy Hilfiger.

Εδώ και 15 χρόνια είναι παντρεμένος με τη Βικτόρια, πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Spice Girls και νυν σχεδιάστρια μόδας, με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρεις γιους και μία κόρη.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ