2014-05-03 15:50:12
Φωτογραφία για ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
Ο Σάκης Μουστακίδης και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αντεπίθεση κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να θέλει δυο νίκες για να ισοφαρίσει τους ερυθρόλευκους»και να επιστρέψει στο Ρέντη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Μας έχει πειράξει πολύ ο τρόπος που χάθηκαν οι δύο πρώτοι τελικοί. Μελετήσαμε στο βίντεο τα λάθη μας. Είδαμε τι δεν κάναμε και τι πρέπει να κάνουμε. Είδαμε επίσης πως οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη εις βάρος μας στους δύο πρώτους αγώνες και ελπίζω να μην τα επαναλάβουν. Ο Εθνικός με μία νίκη θα βγάλει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο γήπεδο. Η νοοτροπία μας έχει αλλάξει.

Θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες και να γυρίσουμε στο Ρέντη σε 5ο τελικό. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά όπως φάνηκε και στους δύο πρώτους αγώνες είμαστε κοντά και μπορούμε να ελπίζουμε. Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο στα δύσκολα. Ένα καλό ξεκίνημα θα είναι ό,τι καλύτερο για την αντεπίθεση μας» είπε ο Σάκης Μουστακίδης.

Από την πλευρά του ο κεντρικός του Εθνικού κι άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπάζογλου δήλωσε: «Μας πονάει που χάσαμε με 3-2 τους δύο πρώτους τελικούς. Παίζουμε με τη πλάτη στον τοίχο αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος. Εμείς το βλέπουμε μια μεγάλη γιορτή. Εάν πάρουμε μία νίκη θα αλλάξει και η ψυχολογία και οι ισορροπίες. Στόχος μας να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες αυτών που πιστεύουν σε μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ