2014-05-03 18:30:30
Φωτογραφία για Πως θα πάτε τζάμπα στα χωριά σας στις εκλογές;
Πολλοί πολίτες που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα στις εκλογές θα πάνε στα χωριά τους να ψηφίσουν.

Γιατί να πληρώνετε, αφού υπάρχει τρόπος να πάτε τζάμπα;

Το θέμα δεν είναι μόνο να πας τσάμπα, άλλα να έχεις και τις ανέσεις σου. Όσοι για παράδειγμα ζουν στην Αττική, μπορούν να πάνε στα κόμματα, και κάνουν μια εγγραφή.

Μετά τους δίνουν ένα χαρτί, και τους λένε τη τάδε ημέρα φεύγει λεωφορείο για τη τάδε πόλη.

Αυτό το κάνουν τα μικρά κόμματα, και όσο να είναι, θα σου τα πρήξουν με τα τραγούδια, τις φωτογραφίες, και τα βίντεο μέσα στο λεωφορείο. Για αν τους αποφύγεις, βάζεις το μπουφάν στο κεφάλι και κάνεις ότι κοιμάσαι.

Μετά απο πολύ ψάξιμο, το μόνο κόμμα που σου δίνει την επιλογή, να πας με τα ΚΤΕΛ, την όποια μέρα θες, και την όποια ώρα θες, είναι η Νέα Δημοκρατία. Μπορεί σε πολλούς να ακούγεται εξοργιστικό, άλλα αυτή είναι η αλήθεια.

Τα άλλα κόμματα βάζουν κομματικά λεωφορεία, με σημαίες και τέτοια. Μια φορά πήγα με το λεωφορείο του ΠαΣοΚ, και κρυβόμουν με το μπουφάν όταν κατέβηκα στα Τρίκαλα.

Γιατί τα τοπικά γραφεία παίρνουν τηλέφωνο τους φωτογράφους, και περιμένουν να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο τους ετεροδημότες.

Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μικρά κόμματα.

Τώρα, μπορεί να το έχουν αλλάξει το σύστημα αυτό, ρωτήστε στα πολιτικά γραφεία, κάτι ακούγεται για εκπτώσεις 25% στα εισιτήρια.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ