2014-05-03 20:46:04
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν τα Πρωταθλήματα μπόουλινγκ της Β’ και Γ’ Εθνικής, στο ομαδικό των Ανδρών
Ξεκίνησαν το πρωί και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή βράδυ, τα Πρωταθλήματα μπόουλινγκ της Β’ και Γ’ Εθνικής, στο ομαδικό των Ανδρών. Οι αγώνες της Β’ Εθνικής γίνονται το Ίλιον (Αθήνα) και την Λαμία, ενώ για την Γ’ Εθνική οι αγώνες διεξάγονται στο Ρέντη (Αθήνα) και τον Βόλο.

Αναλυτικά οι 4 Όμιλοι των δύο κατηγοριών, οι χώροι όπου γίνονται οι αγώνες, οι ομάδες που συμμετέχουν, αλλά και το πόσες ομάδες ανεβαίνουν και υποβιβάζονται, έχει ως εξής:

Για την B' Εθνική Ομαδικό Ανδρών

• Ο 1ος Όμιλος διεξάγεται στην Αθήνα στην αίθουσα Ilion Bowling Center στο Ίλιον και αγωνίζονται οι σύλλογοι Cosmos, IBC, Stadium Ilion, Κηφισιά, Πειραιάς, Περιστέρι.

Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του διημέρου θ’ ανέβουν κατηγορία, ενώ υποβιβάζονται ο Φοίνικας και το Παλαιό Φάληρο, λόγω μη συμμετοχής τους.

• Ο 2ος Όμιλος γίνεται στη Λαμία στην αίθουσα Matrix και αντίπαλες είναι οι ομάδες Stadium Πυλαίας, Βόλος, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα 2002, Σέρρες, Ten Pin.


Οι δύο πρώτες ομάδες θ’ ανέβουν κατηγορία, ενώ υποβιβάζεται Ο Planet, λόγω μη συμμετοχής και ακόμα μία ομάδα, η τελευταία, μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού διημέρου.

Για την Γ’ Εθνική Ομαδικό Ανδρών

• Ο 1ος Όμιλος γίνεται στην Αθήνα στην αίθουσα Super Bowl, στον Ρέντη και αγωνίζονται οι ομάδες Golden bowlers, Ίλιον BC, Pin Bulls, Αγ. Παρασκευή, Αετός, Αθηναϊκός, Αττικός, Εύριπος, Κύθηρος, Νέα Μάκρη, Ουρανός, ΟΜΗ 2005.

• Ο 2ος Όμιλος διεξάγεται στο Βόλο, στην αίθουσα Galaxy Fun και αγωνίζονται οι ομάδες Stadium Περαίας, Αργοναύτης, Θράκη, Κερκυραϊκός, Λέρος, Αλεξανδρούπολη 2011, Φαίακες.

Ανεβαίνουν κατηγορία οι δύο πρώτοι σύλλογοι από τον 1ο Όμιλο και ο πρώτος από το 2ο Όμιλο, ενώ ακόμα ένας σύλλογος -από τους δύο Ομίλους- θ’ ανέβει κατηγορία, αυτός που θα πετύχει το καλύτερο σύνολο κορινών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ