2014-05-03 21:34:09
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ
Μ’ ένα γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου 51’ πριν από το φινάλε ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία (9-9) από την Γιουγκ σ’ αγώνα της τελευταίας (10ης ημέρας) του Champions League πόλο Ανδρών που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά.

Ο Θρύλος έδειξε γι’ ακόμη ένα παιχνίδι πολύ καλά στοιχεία και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον Α’ όμιλο με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 10 αγώνες (10 βαθμοί) τερματίζοντας στην 5η θέση.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Θόδωρος Βλάχος, είπε: «Στο παιχνίδι μπορούσαμε και να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Έπαιξαν δυο σπουδαίες ομάδες και έμειναν ισόπαλες. Πρόσφεραν όμως ωραίο θέαμα στον κόσμο, ο οποίος γέμισε το κολυμβητήριο δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα την οποία θεωρώ ευχαριστήθηκαν και οι παίκτες της Γιουγκ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη και για την στήριξη και υποσχόμαστε ότι αυτή η ομάδα έχει να πάρει πολλές κούπες και να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Όσο αφορά τη συνολική μας παρουσία στον όμιλο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυναμική και ότι μπορεί όχι απλά να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο αλλά και να τον κερδίσει. Κρατάμε και τα ωραία και τα άσχημα. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Φέτος έγινε ένα καλό βήμα σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα φτάσει τα επόμενα χρόνια σ’ ένα Φάιναλ-6. Μπράβο στα παιδιά. Το παιχνίδι με τη Γιουγκ ήταν και μια πολύ καλή προπόνηση για το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου της Λάρισας όπου θα πάμε να κερδίσουμε την κούπα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ