2014-05-03 22:40:27
Φωτογραφία για «Aκόμα και ότι ένα αρνί παίζει καλύτερα από εμένα, έχω ακούσει...». Ποιος πασίγνωστος Έλληνας το είπε;
Πασίγνωστος Έλληνας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για το ταλέντο του.

Ο κούκλος ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και το χειρότερο σχόλιο που έχει ειπωθεί για εκείνον Γιατί έχουν εμμονή με εσάς;

«Τι να σας πω; Κατά καιρούς έχουν πει διάφορα. Ακόμα και ότι το αρνί παίζει καλύτερα από εμένα έχω ακούσει. Ειπώθηκε για μια ταινία η οποία πήρε βραβείου κοινού. Είναι να απορείς πραγματικά για την ασχετοσύνη και την εμπάθεια ορισμένων».

Σας ζητούν συγγνώμη όταν σας κρίνουν άδικα;

«Ένας μόνο άνθρωπος το έχει κάνει. Δεν είχε τα κότσια όμως να έρθει ο ίδιος και έστειλε το γιο του να μου μιλήσει».

Γιατί στο σχόλιο «το αρνί παίζει καλύτερα από τον Τότσικα» νευριάζετε και δεν γελάτε;

«Γιατί δεν με ενδιαφέρει το να παραστήσω τον άνετο. Η απάντησή μου ήταν το βραβείο κοινού
. Υπάρχει μια μεγάλη ευκολία στο να κρίνουμε και να λέμε πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα το σωματείο μας. Τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα επί της ουσίας για να βοηθήσουν τους ηθοποιούς, διαγράφουν τον Μάρκο Σεφερλή επειδή, όπως λένε, είναι επιχειρηματίας! Μα πόσοι άλλοι είναι επιχειρηματίες και δεν τους έχουν κάνει τίποτα; Δεν είμαι εγώ αυτός που θα υπερασπιστεί τον Μάρκο. Ο ίδιος ξέρει καλύτερα να το κάνει. Όσες φορές τον έχω συναντήσει, είναι ευγενέστατος, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι όμως γελοίο αυτό που συμβαίνει. Η έγνοια τους ήταν να τον Μάρκο Σεφερλή αντί να διεκδικήσουν τα λεφτά των ηθοποιών. Όταν είμαι απλήρωτος δύο χρόνια από την προηγούμενη δουλειά μου και εσύ μου βγάζεις ανακοίνωση ότι διαγράφεις τον Μάρκο, τι θες να πω; Μπράβο;»
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ