2014-05-04 14:59:11
Φωτογραφία για Ξανά σε δίκη ο σύντροφος της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη
Στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι ο 44χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την σύντροφο του και γνωστή αστρολόγο Ν.Λιβάνη πριν από ένα χρόνο παρασύροντας την με το αυτοκίνητο του στην Κηφισιά .

Περίπου 2 εβδομάδες μετά την αθωωτική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο Εισαγγελέας εφετών άσκησε έφεση, η οποία στέλνει και πάλι τον 44χρονο σε δίκη.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε σχεδόν πριν από ένα χρόνο, όταν η Νατάσσα Λιβάνη με τον γιο της και τον σύντροφο της διασκέδαζαν στο σπίτι της στα Βόρεια Προάστια. Όταν ο 44χρονος θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του, επειδή είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ η άτυχη αστρολόγος προσφέρθηκε να τον μεταφέρει αυτή στο σπίτι του με το αυτοκίνητο της. Σύμφωνα με τον γιο της, η διαδρομή υπήρξε μοιραία για την αστρολόγο, αφού κάποια στιγμή του τηλεφώνησε και του ζήτησε απεγνωσμένα βοήθεια. Όταν ο νεαρός πήγε στο σημείο μετά την έκκληση της μητέρας του, την αντίκρισε νεκρή στο οδόστρωμα και τον 44χρονο να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το αυτοκίνητο.

Άνθρωποι που γνώριζαν την Νατάσσα Λιβάνη είπαν στην κάμερα του STAR πως "ο 44χρονος ήταν άνθρωπος με εμμονές και πάθη για αυτό και δεν άφηνε ποτέ σε ησυχία την αστρολόγο".

Ο σύντροφος της άτυχης αστρολόγου και κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από την μοιραία νύχτα.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ