2014-05-04 19:23:09
Φωτογραφία για Ο Νο1 κανόνας για το αν πρέπει να καλέσεις τους συναδέλφους σου στο γάμο σου!
Οι κανόνες που ισχύουν στους γάμους συνεχώς αλλάζουν κάνοντάς το δύσκολο για τις μοντέρνες νύφες και τους γαμπρούς να κάνουν το “σωστό”. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις τη λίστα των καλεσμένων σου με μεγαλύτερη ευκολία. Τελικά πρέπει να καλέσεις όλους τους συναδέλφους σου από τη δουλειά ή όχι;

Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας - απλά κοινή λογική.

Αν έχεις συναδέλφους με τους οποίους κάνεις παρέα και εκτός δουλειάς στον ελεύθερο χρόνο σου τότε πρέπει να τους συμπεριφερθείς όπως και στους φίλους σου και να τους καλέσεις στο γάμο σου. Καλό είναι βέβαια να τους πεις να μην το κάνουν πολύ μεγάλο θέμα στο χώρο εργασίας σας μιας και μπορεί να μην έχετε καλέσει τους πάντες.

Αν ο αριθμός των συναδέλφων που έχεις καλέσει είναι μεγάλος και περιλαμβάνει σχεδόν τους πάντες από το γραφείο καλό θα είναι να δώσεις ένα προσκλητήριο και στο αφεντικό σου.

Παρόλο που δεν είσαι υποχρεωμένη να καλέσεις κανέναν από τη δουλειά και πόσο μάλλον κάποιον που δε συμπαθείς, μην αποκλείσεις κάποιον επίτηδες μόνο και μόνο για να τον εκδικηθείς. Άν είναι μόνο ένα αυτό το άτομο που έχεις αφήσει απ’έξω καλό είναι να το καλέσεις και αυτό.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ