2014-05-04 21:01:18
Φωτογραφία για Ανακοίνωση από Δρ. Γεώργιος Ελευθερίου
Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ

Κάποιο ετοιμάζουν καπελώματα και αυτό ΔΕΝ μπορεί να γίνει αποδεκτό ! Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους !!! Κλινικοί και κλινικοεργαστηριακοί εκπροσωπούνται από την ΕΝΙ και ΜΟΝΟ η ΕΝΙ έχει την ευθύνη διαπραγμάτευσης και κινητοποιήσεων ! ΤΕΛΟΣ !

http://www.onmed.gr/ygeia-politiki/312570/se-epischeseis-klinikoi-ergastiriakoi-giatroi-apo-tis-12-maiou/

Μεταφέρονται αυτούσια οι διάλογοι απο το facebook

Φωτεινή Τερζίδου καλα συγγνωμη τωρα αυτο ειναι το προβλημα σας, ποιος καλυπτει τους κλινικοεργαστηριακους γιατρους αν θελεουν να κανουν επισχεση;;;;;Σοβαρολογειτε;;;Οι εργαστηριακοι και οι κλινικοεργαστηριακοι πνιγονται κι εσεις παιζετε το δικο σας παιχνιδι;;Τι θελετε τωρα;Να σαμποταρετε αυτη την επισχεση που περιμενουμε τοσο καιρο;;;Σκεφτειτε και λιγο πιο περα απο τα συνδικαλιστικα σας επιτελους!

Ilias Geroukis τι είναι αυτά τώρα πάλι? μέχρι προχτές λέγατε η ενι είναι μόνο για τους κλινικούς θα μας τρελάνετε εντελώς? και αν όχι πεστε μας τισ δικές προτάσεις και ενέργειες πέρα από τα ΔΤ που βγάζετε κατά καιρούς! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΆ?


Ilias Geroukis ούτε τον ΠΙΣ δεν δέχεστε πια?

Φωτεινή Τερζίδου Κυριε Ελευθεριου καλο ειναι να κατεβασετε αυτη την αναρτηση και να υποστηριξετε την επισχεση διαφορετικα θα πιστεψουμε ολοι πως περαν τον συνδικαλιστικων δε σας ενδιαφερει τιποτα αλλο. Οι εργαστηριακοι και οι κλινικοεργαστηριακοι εχουν μεγαλο προβλημα και οφείλετε να σταθειτε διπλα τους σε αυτη την επισχεση
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ