2014-05-04 21:30:25
Φωτογραφία για Μία γυναίκα ήταν η αιτία να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο μεταξύ του Καρρά και του Ρόκκου
«Δεν την θέλω.», «Θα την πάρεις», και μια κουβέντα δεν άργησε να φέρει την άλλη… και το παρασκήνιο είναι εμπόλεμο πίσω από την συνεργασία.

Για ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Βασίλη Καρρά και Στέλιου Ρόκκου γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες στην είδηση της συνεργασίας τους.

Κι αυτό σύμφωνα με τους επαιόντες οι δυο τραγουδιστές ήρθαν σε σύγκρουση για την επιλογή της γυναίκας που θα τους πλαισιώσει. Όσοι το έμαθαν βάλθηκαν εναντίον του Στέλιου Ρόκκου και τον σχολίασαν αρνητικά στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Κι αυτό γιατί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τον «ντιβίστικο» αέρα του τραγουδιστή να μην θέλει στο σχήμα τους στην Θεσσαλονίκη, την Αμαρυλλίδα. Μια καλλιτέχνιδα που έχει αποδείξει την αξία της στον χώρο. Ο Ρόκκος φέρεται να επέμενε να έκανε μεγάλους καβγάδες να μην την πάρουν.

Ευτυχώς όμως οι ιθύνοντες υπερίσχυσαν αλλά ο Στέλιος Ρόκκος φέρεται να της την «φύλαγε» μια ακόμη φορά. Αποδεικνύοντας το και δημόσια κάτι που συζητήθηκε και πάλι αρνητικά για εκείνον. Γιατί βγαίνοντας στην πίστα του TheVoice μιλώντας για την συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά δεν αναφέρθηκε καν στο όνομα της Αμαρυλλίς. Σαν να μην υπάρχει στο σχήμα...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ