2014-05-05 12:11:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Θέλουν να μετατρέψουν τη Κεντρική Λαχαναγορά σε διαμετακομιστικό κέντρο ή σε παράρτημα του Ρέντη
Ανησυχία και έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Κεντρική Λαχαναγορά της Πάτρας.

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για κατάργηση 250 φορεών του Δημοσίου, ανάμεσα στους οποίους και η Λαχαναγορά, πληροφορίες θέλουν η έκταση και οι εγκαταστάσεις που βρισκονται σε αυτήν, στην συμβολή της Ακρωτηρίου με τις παραγλαύκιες οδούς, να έχουν ήδη μεταβιβαστεί σε μεγάλο τραπεζικό όμιλο.

Πηγές του patratora.gr, αναφέρουν πως πρόθεση του Χρηματοπιστωτικού Ομίλου είναι η μετατροπή του χώρου σε διαμετακομιστικό κέντρο, άλλωστε η αγορά του «φιλέτου» που στεγάζεται η Κεντρική Λαχαναγορά έγινε με την προοπτική διασύνδεσης και πρόσβασης με το νέο λιμάνι.

Την ίδια ώρα πληροφορίες του patratora.gr, κάνουν λόγο πως οι εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς ανήκουν πλέον στην Κεντρική Λαχανογορά του Ρέντη και πως ο χώρος στην Πάτρα, θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα ως παράρτημα της.

Ο προβληματισμός ωστόσο επικρατεί στους εμπόρους που δραστηριοποιούνται εντός της Λαχαναγοράς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση για το τι θα απογίνουν όταν μπει οριστικό λουκέτο στις εγκατατάστασεις, δηλώνοντας «μετέωροι» επαγγελματικά και βιοποριστικά.
patratora.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ