2014-05-05 15:02:03
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή: Τον Ιούνιο οι απολογίες - Πήραν προθεσμία Ζαρούλια, Αρβανίτης, Κούζηλος και Κουκούτσης
Προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους ζήτησαν και πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν το πρωί στο Εφετείο. Ελένη Ζαρούλια, Νίκος Κούζηλος, Δημήτρης Κουτσούκος και Μιχάλης Αρβανίτης θα απολογηθούν τον Ιούνιο.

Οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής που αντιμετωπίζουν την κατηγορία (σε βαθμό κακουργήματος) για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μετά τις εκλογές.

Ο Δημήτρης Κουτσούκος θα απολογηθεί στις 6 Ιουνίου, ο Νίκος Κούζηλος στις 10 Ιουνίου, η Ελένη Ζαρούλια σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, θα απολογηθεί στις 12 Ιουνίου και ο Μιχάλης Αρβανίτης στις 13 Ιουνίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αμέσως αφού έφυγαν από το ανακριτικό γραφείο, βρέθηκαν μπροστά στους συγκεντρωμένους οπαδούς τους, ενώ στις δηλώσεις τους μίλησαν για πολιτική σκευωρία σε βάρος τους.


Η Ελένη Ζαρούλια δήλωσε ότι «η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 και 25 Μαΐου». Αντίστοιχα ο Δ. Κουκούτσης ανέφερε: «Το καθεστώς είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ν. Κούζηλος, ο οποίος είπε: «Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει την πολιτική σκευωρία». Τέλος, ο Μ. Αρβανίτης επισήμανε: «Πήρα προθεσμία για αυτή την αστεία και εξωφρενική ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν έχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός».

Πηγή: Newsit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ