2014-05-05 15:14:05
Φωτογραφία για «ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ» ΤΗΝ... ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!
Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, με τις ομάδες να μπαίνουν πλέον στη μάχη των πλέι οφ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ξεκινώντας, λόγω τιμωρίας, με -2 βαθμούς στο πρωτάθλημα είναι δεύτερος στη βαθμολογία της κανονική ς περιόδου και θα τα δώσει όλα στα play offs για να φέρει το φετινό τίτλο στο Λιμάνι.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Στράτο Περπέρογλου, προκειμένου να βρει τα πατήματα του, αλλά και το ρυθμό του, μετά τον τραυματισμό και στη συνέχεια την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησαν αρκετό καιρό μακριά από τα παρκέ.

Ο φόργουορντ του Θρύλου πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά φέτος και είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός τον θέλει ετοιμοπόλεμο ενόψει πλέι οφ, αφού στηρίζει πολλά στον "Πέρπε", μιας και είναι από τους πλέον έμπειρους των ερυθρόλευκων.

Τα παιχνίδια που έρχονται με τον Άρη, θα είναι εξίσου σημαντικά για τον ίδιο, ώστε να αγωνιστεί παραπάνω λεπτά και να είναι απόλυτα έτοιμος για τα σημαντικότερα ματς που θα ακολουθήσουν για τους ερυθρόλευκους και θα κρίνουν το πρωτάθλημα.

Είναι από τους σημαντικότερους ο Περπέρογλου, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές και είναι ικανός να βοηθήσει το Θρύλο σε κάποια δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ