2014-05-05 20:06:15
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ
Η Τίγκρες κινδυνεύοντας να χάσει τον Πουλίδο χωρίς λεφτά ασκεί πιέσεις, κάνοντας παιχνίδια τακτικής και χρησιμοποιώντας μία ρήτρα, που δεν δέχεται η πλευρά του παίκτη!

Αφότου πέρασαν αρκετές ημέρες και η Τίγκρες δεν έχει καταφέρει να κάνει το deal της με τον Πουλίδο για ένα νέο συμβόλαιο δύο ετών με αυξημένες αποδοχές η διοίκησή της έχει αρχίσει να κάνει... χρήση άλλων λογικών και μεθόδων για να καρπωθεί έστω ένα ποσό και να μην τον χάσει έτσι. Η πληροφορία για ύπαρξη ρήτρας δεν ήταν άγνωστη στην Ελλάδα ούτε στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί πως όντως υφίσταται ενώ η πλευρά του παίκτη δεν δέχεται με τίποτα αυτόν τον όρο κάνοντας λόγο για παιχνίδια τακτικής και νοοτροπίας ομάδας που θέλει να... βλάψει τον Πουλίδο και να του κλείσει τον δρόμο για την Ευρώπη.

Όσον αφορά στους ερυθρόλευκους είναι λογικό να απευθύνονται στην πλευρά του παίκτη από την στιγμή που το συμβόλαιό του εκπνέει φέτος τον Ιούνιο και έτσι από τον Γενάρη και μετά είχε την ευχέρεια και την δυνατότητα να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει
. Είναι χαρακτηριστικό πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως οι επαφές Τίγκρες-Πουλίδο για νέο συμβόλαιο ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2013 (!) και δεν καρποφόρησαν ποτέ! Από μέρους του ο διεθνής κυνηγός ξεκαθάρισε προς την διοίκηση σχεδόν από την πρώτη στιγμή πως επιζητά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Θυμίζουμε πάντως ο Ολυμπιακός δεν μιλάει για τελικό deal με τον Άλαν Πουλίδο.

Επίσης στο Λιμάνι δεν επιβεβαίωναν σε καμία των περιπτώσεων πως ο παίκτης θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα για τις υπογραφές του (για συμβόλαιο 4 ετών με αποδοχές 800 - 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο). Η Τίγκρες πάντως έχει πολλά στο... κεφάλι της και ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα στο να κρατήσει και άλλους παίκτες της που θέλουν να φύγουν είτε για την Αργεντινή είτε για την Ευρώπη.

Κατά τα άλλα στο Μεξικό γίνεται λόγος για κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του Άλαν Πουλίδο αλλά παράλληλα επισημαίνεται ξεκάθαρα πως ο παίκτης παραμένει πολύ κοντά στο να έρθει τελικώς στην χώρα μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ