2014-05-06 00:58:05
Φωτογραφία για Δίδυμα: Μεγαλώνοντας δύο μοναδικά παιδιά
To μεγάλωμα διδύμων αλλά και τριδύμων είναι μια πραγματική πρόκληση. Πώς μπορούν οι γονείς τους να τα αντιμετωπίσουν σαν μοναδικά παιδιά;

Το mytwins.gr και η Νέα Γενιά Ζηρίδη σας προσκαλούν στην πρώτη συνάντηση που απευθύνεται σε γονείς διδύμων και τριδύμων με θέμα τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού. «Δίδυμα: μεγαλώνοντας δύο μοναδικά παιδιά».

Ελάτε να ανακαλύψετε μαζί πως να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να εξελιχθούν σε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, έχοντας το κάθε ενα, το δικό του «χώρο» στην καρδιά μας, στο σπίτι μας και στο σχολείο. Την Κυριακή, 11 Μαΐου σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη σε ένα βιωματικό σεμινάριο για όλους τους γονείς.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν η Μάνια Ζηρίδη, Διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Γενιάς Ζηρίδη και η Εύη Σταθάτου, δημιουργός της διαδικτυακής πλατφόρμας www.mytwins.gr (και οι δύο μαμάδες δίδυμων παιδιών).

Χώρος: νηπιαγωγείο – παιδικός σταθμός

Ώρα προσέλευσης: 10.45 π.μ.

Ώρα έναρξης: 11.15 π.μ. (διάρκεια 1 ώρα)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του open day Charisma που διοργανώνει η Νέα Γενιά Ζηρίδη για την ανακάλυψη των ιδιαίτερων κλίσεων του κάθε παιδιού.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ