2014-05-06 10:24:13
Φωτογραφία για ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ!
Ο Νάτσο Σκόκο απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με το όνομά του να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο Λιμάνι, με τους ερυθρόλευκους να ασχολούνται έντονα με την περίπτωση ενός παλιού... γνώριμου για τους Έλληνες φιλάθλους. Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο που αγωνίζεται πλέον στην Αγγλία με τη φανέλα της Σάντερλαντ.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών έχουν πολύ καλή άποψη για τον Αργεντίνο και θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Μίτσελ στον δημιουργικό τομέα. Ωστόσο η περίπτωση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ μόνο εύκολη δεν είναι καθώς οι Άγγλοι, που τον απέκτησαν τον Ιανουάριο, δεν αποκλείεται να θέλουν να του δώσουν πίστωση χρόνου περιμένοντας από του χρόνου την ουσιαστική βοήθειά του.

Πάντως, σύμφωνα με τους Άγγλους, εξετάζεται και το ενδεχόμενο δανεισμού του χωρίς οι διοικούντες τις «μαύρες γάτες» να δείχνουν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο για την πραγματοποίηση του οποίου θα πρέπει να βγει από τα ταμεία των ερυθρόλευκων ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ περίπου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ