2014-05-06 10:49:44
Φωτογραφία για Πάτρα: Toν Νοέμβριο του 2015 παραδίδεται το πολυώροφο του νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας - Πώς θα είναι το ανακατασκευασμένο κτίριο
Ήταν Ιούνιος του 2008 όταν το πολυώροφο κτίριο του ΓΚΝΠ "Άγιος Άνδρεας" "λαβώθηκε" από τον ισχυρό σεισμό και σταμάτησε να λειτουργεί. Έξι χρόνια μετά και μετά από περιπέτειες οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και το κτίριο αναμένεται να παραδοθεί τον Νοέμβριο του 2015.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΟΜ Ανδρέας Αθανασόπουλος επισκέφθηκε το πολυώροφο κτίρο και διαβεβαίωσε για την ολοκλήρωση του, πιθανόν και νωρίτερα από τον Νοέμβριο του 2015 που προβλέπει η σύμβαση.

Μάλιστα εκτίμησε, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το κλείσιμο του κτιρίου, ώστε εν συνεχεία να ξεκινήσει η δεύτερη φάση του έργου, που αφορά στην εσωτερική διαμόρφωση.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η μελέτη, στη θέση των θαλάμων των 8 και 10 κλινών θα υπάρχουν θάλαμπι των 3 και 4 κλινών, με εσωτερική τουαλέτα στη θλεση των κοινών, ενώ θα υπάρχουν χώροι υποδοχής και αναμονής ασθενών και συγγενών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ