2014-05-06 15:02:18
Φωτογραφία για ΤΙΜΩΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ!
Τιμωρία... ΣΟΚ στην Σίτι, για παραβίαση του Financial Fair Play, 60 εκ. ευρώ πρόστιμο για τους «Πολίτες» και περιορισμοί στο ρόστερ της στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Έτοιμη να εξαντλήσει την σκληρότητά της δείχνει η Uefa, η οποία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μία πρωτοφανή τιμωρία για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 60 εκ. ευρώ! Αφορμή, η επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις των κανόνων του Financial Fair Play, με τους «Πολίτες» να ξοδεύουν υπέρογκα ποσά σε μεταγραφές και μισθούς.

Αυτό, μάλιστα, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η Σίτι, η οποία τη νέα σεζόν θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει 21 αντί για 25 ποδοσφαιριστές στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στην τιμωρία περιλαμβάνεται και περιορισμός του ρόστερ.

Η ομάδα από την Αγγλία, αναμένεται να έχει επαφές με την Uefa, με στόχο μία συμβιβαστική λύση, ενώ οι δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με την υπόθεση
. Πάντως, οι «Πολίτες» δεν είναι οι μόνοι που... κινδυνεύουν, αφού στην λίστα υπάρχουν άλλες 8 ομάδες, με την Παρί να βρίσκεται επίσης ψηλά σε αυτή τη λίστα. Το μόνο που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι πως καμία από τις εμπλεκόμενες ομάδες δεν θα αποκλειστεί από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού ο Πλατινί διέψευσε τις σχετικές φήμες που κυκλοφόρησαν.

Το... μεγάλο αγκάθι για Σίτι και Παρί, είναι οι χορηγίες που έχουν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους ουσιαστικά, κάτι που είναι απόλυτα αντίθετο από την νοοτροπία του Financial Fair Play!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ