2014-05-06 16:05:06
Φωτογραφία για Ακυρώθηκαν οι πτήσεις Θεσσαλονίκη - Ντονέτσκ
Η αιφνιδιαστική διακοπή πτήσεων στην Ουκρανική πόλη Ντονέτσκ που έγινε σήμερα το πρωί, επηρέασε και δυο ελληνικές πτήσεις... προς και από τη συγκεκριμένη πόλη που βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία, και όλα δείχνουν πως από ώρα σε ώρα αναμένονται συγκρούσεις μεταξύ φιλορώσων αυτονομιστών και κυβερνητικών στρατευμάτων.

Πρόκειται για τις πτήσεις ELB123 και ELB124 της εταιρίας «Ellinair» από τη Θεσσαλονίκη προς το Ντονέσκ και επιστροφή που επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ουκρανικής πόλης στις 12:05 τοπική ώρα.

Φωτογραφίες από τον πίνακα πτήσεων του αεροδρομίου, που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν την ακύρωση των δυο ελληνικών πτήσεων, και όλων των διεθνών πτήσεων στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Στο Ντονέτσκ, η υπηρεσία Τύπου του αεροδρομίου ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Η απόφαση ελήφθη από τις ουκρανικές αεροπορικές αρχές. «Προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Στην περιοχή οι φιλορώσοι έχουν προκηρύξει εκλογές για τις 11 Μαΐου, ενώ πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι ταυτόχρονα με την απαγόρευση πτήσεων, κυβερνητικά στρατεύματα κινούνται προς το αεροδρόμιο.

Οι εικόνες από το αεροδρόμιο που εμφανίζονται στο Twitter, δείχνουν ότι έχουν ήδη αδειάσει και οι αίθουσες από επιβάτες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ