2014-05-06 17:07:19
Φωτογραφία για Ηλεία: «Έφυγε» από τη ζωή o δημοσιογράφος Nίκος Δημητρακόπουλος
Ένα από τα ιστορικά πρόσωπα του Πύργου «έφυγε» την Κυριακή από τη ζωή έχοντας διαγράψει έναν μεγάλο κύκλο δράσης και αγώνων στην πορεία της διαδρομής του.

Ο Νίκος Δημητρακόπουλος, δημοσιογράφος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα καθώς ασθενούσε και άφησε την τελευταία του πνοή ανάμεσα σε συγγενικά του πρόσωπα.

Υπήρξε από πολύ νεαρή ηλικία, αγωνιστής στον χώρο της Αριστεράς και είχε δραστηριοποιηθεί κυρίως με το ΚΚΕ Εσωτερικού όπου ήταν σημαντικό στέλεχός του. Το διάστημα μάλιστα της χούντας είχε εξοριστεί για τρία χρόνια.

Ο Νίκος Δημητρακόπουλος είχε θέσει αρκετές φορές υποψηφιότητα σε εθνικές εκλογές ενώ είχε έντονη παρουσία και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος Δημ. Σύμβουλος την περίοδο 1975-78 με τον Μιχάλη Ξυστρή και την περίοδο 1982-86 επί δημαρχίας Λάμπη Κανελλακόπουλου. Ηταν επίσης και πρόεδρος στο Α’ ΚΑΠΗ Πύργου.

Σημαντική ήταν και η προσφορά του στον τοπικό Τύπο και γενικότερα στα ΜΜΕ. Είχε γράψει πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και ειδικά αφιερώματα ενώ ήταν Διευθυντης Ενημέρωσης στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΤ TV.

Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα και ώρα 5:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α’ Κοιμητήριο) Πύργου.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ