2014-05-06 18:41:52
Φωτογραφία για ΜΙΝΙΤΣ : ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ «ΧΗΜΕΙΑ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ικανοποιημένος από τη προσπάθεια του Άρη στο 1ο ημίχρονο δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Μίνιτς, που ευχήθηκε στο 2ο παιχνίδι η ομάδα του να είναι πιο δυνατός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό.

Τη λογική από την προσπάθεια στο ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο, κούραση, χαρακτήρισε ως κύρια αιτία της αγωνιστικής καθίζησης του Άρη ο Μίλαν Μίνιτς, στη συνέντευξη Τύπου του πρώτου προημιτελικού της Α1 Μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη πορεία του στην Ευρωλίγκα. Έπαιξε πολύ καλά και ας μην πήγε στο Final Four. Του στοίχισαν νομίζω τα προβλήματα τραυματισμών. Πλέον έχει βρει «χημεία» και είναι φορμαρισμένος. Περιμένω πως θα παίξει καλύτερα στο μέλλον», τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Εμείς θέλαμε σήμερα να παίξουμε λίγα παραπάνω λεπτά καλού μπάσκετ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήξερα πως στο 3ο δεκάλεπτο θα δεχθούμε πίεση. Δεν είχαμε ενέργεια και δεν παίξαμε καλά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Μας στοίχισε η ήττα στον Κολοσσό, ήμασταν κουρασμένοι και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα 18 λάθη που κάναμε ήταν προπομπός για τα εύκολα καλάθια του Ολυμπιακού. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι αντίπαλοι για περισσότερη ώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ