2014-05-06 21:05:18
Φωτογραφία για Σοκ στη Λευκάδα: Πούλησαν νεαρή σαν σκλάβα σε 52χρονο
Την τραγική ιστορία πίσω από μια 21χρονη αποκάλυψε η ελληνική αστυνομία της Λευκάδας.

Η γυναίκα, Βουλγαρικής καταγωγής, είχε αγοραστεί σαν μια σύγχρονη σκλάβα από έναν 52χρονο Έλληνα, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη παρά την θέληση της σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων. Ο 52χρονος «ιδιοκτήτης» είχε αγοράσει το νεαρό κορίτσι από έναν 55χρονο Έλληνα, έναντι χρημάτων, με σκοπό την εργασιακή της εκμετάλλευση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Λευκάδα, εντοπίστηκε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, η 21χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία όπως διαπιστώθηκε, είχε «πέσει» θύμα αγοραπωλησίας, με σκοπό την εργασιακή της εκμετάλλευση.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δύο ομοεθνείς της, διευκόλυναν αρχικά την είσοδό της στη χώρα μας και στη συνέχεια έναντι χρηματικής αμοιβής την παρέδωσαν στον 55χρονο.

Ακολούθως, ο 55χρονος και πάλι έναντι χρημάτων την παρέδωσε στον 52χρονο, ο οποίος την κρατούσε παρά την θέλησή της στο συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 55χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, δεκατέσσερα φυσίγγια και μια σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Λευκάδας.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ