2014-05-06 23:00:09
Φωτογραφία για «Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα για την Ελλάδα»
Σαμαράς: Μόλις φύγει η κρίση ο Τσίπρας θα εξαφανιστεί

«Διασφαλίσαμε ότι η χώρα γύρισε σελίδα και ότι βγαίνουμε από την κρίση και το διακύβευμα είναι να μην πέσουμε ξανά στην κρίση. Πρέπει να στείλουμε στην Ευρώπη τους κατάλληλους για να δώσουν τη μάχη για τη χώρα. Υπάρχει διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές και είναι σοβαρό», τόνισε, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Προτείνουμε σταθερά βήματα που θα αποκλείουμε την αβεβαιότητα στο εσωτερικό, ο Τσίπρας μιλάει για ένα χθες που έχει χρεοκωπήσει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα στον κόσμο, πχ. Δήλωσε ότι θα δώσει δωρεάν ρεύμα και πετρέλαιο.

Ο κόσμος δεν θα πάει εκεί που υπάρχει και ο λαϊκισμός. Ο Τσίπρας είπε ότι λεφτά υπάρχουν. Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να πάει σε αποτυχημένες πρακτικές του παρελθόντος. Ο ΣΥΡΙΖΑ καπηλεύεται το πρόβλημα του Έλληνα. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στον Έλληνα.


Ο Τσίπρας αναδείχθηκε μέσα απλό την κρίση και ζει από την κρίση. Όταν φύγει η κρίση ο Τσίπρας θα εξαφανιστεί. Η χώρα θέλει σταθερά βήματα για την ανάπτυξη και εγώ αυτό το εγγυώμαι», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν πρόκειται να υπάρξουν μειώσεις μισθών και αύξηση φόρων στο μέλλον. Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα για την Ελλάδα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κάνοντας επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα της ανάπτυξης στη χώρα: «Ο κόσμος έχει αρχίσει να βλέπει ότι βγαίνουμε από την κρίση… Πετύχαμε να αποπληρώνουμε ό,τι χρειαζόντανε με το πρωτογενές πλεόνασμα, βγήκαμε στις αγορές και δείξαμε στον κόσμο ότι η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της. Η Ελλάδα θα έχει φέτος 0,6% ανάπτυξη, του χρόνου 2, 9% και τον επόμενο χρόνιο 3,7% ανάπτυξη και μέσα από την ανάπτυξη ο πόνος θα πέφτει».

Όσον αφορά την αποκατάσταση των αδικιών, ο κ. Σαμαράς τόνισε:

«Πονάω συμπάσχω και κάθε βράδυ αυτό σκέπτομαι. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ήδη δώσαμε τα πρώτα λεφτά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Στόχος μας είναι να μειωθούν και άλλο οι φόροι».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ