2014-05-07 08:43:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην ΔΕΥΑΠ και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο Κώστας Σπαρτινός
Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες και τις επαφές του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός βρέθηκε στην ΔΕΥΑΠ και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) συνοδευόμενος από ομάδα μελών και υποψηφίων της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη.

Ο Κώστας Σπαρτινός είχε συνάντηση χθες το πρωί με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ στις εγκαταστάσεις της δημοτικής επιχείρησης στην Ακτή Δυμαίων. Εκεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η δημοτική επιχείρηση, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την μείωση του προσωπικού της λόγω συνταξιοδοτήσεων αλλά και την μη πρόσληψη νέων εργαζομένων λόγω των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας. Αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης με χαρακτηριστικό παράδειγμα στην περιοχή μας την περίπτωση της διαχείρισης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου που θα υδροδοτήσει τη Πάτρα και όπου διαφαίνεται μια μεθόδευση για να περάσει στα χέρια μεγάλου τραπεζικού ομίλου
. Τόνισε για ακόμη μια φορά ότι βασική θέση της παράταξης ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη είναι ότι κανένα σπίτι δε πρέπει να μείνει χωρίς νερό γιατί πρόκειται για ένα κοινό αγαθό, απαραίτητο για τη ζωή όλων μας, και δε χωρούν σε αυτό λογικές ιδιωτικοποίησης. Η πολιτική διαχείρισης των υδάτων πρέπει να εκπορεύεται μόνο από το Δήμο και τους πολίτες του και είναι δικαίωμα όλων να έχουν πρόσβαση σε φθηνό και υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό.

Στη συνέχεια ο Κώστας Σπαρτινός επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μεγάλο αριθμό εργαζομένων τόσο από το διοικητικό όσο και από το υγιεινομικό προσωπικό του ιδρύματος. Ενημερώθηκε για τα καίρια προβλήματα που ταλανίζουν τα νοσοκομεία και επεσήμανε την πλήρη αποτυχία των κυβερνητικών επιλογών που στο βωμό της ικανοποίησης των εντολών της τρόϊκα έχουν απορρυθμίσει πλήρως τη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ