2014-05-07 10:40:14
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΛΚΟΡΤΑ... ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Ο Μίτσελ σε συνέντευξή του στην Ισπανία επιβεβαίωσε πως συζητά με τον Ραφαέλ Αλκόρτα για την θέση του βοηθού προπονητή, ενώ μίλησε για μεταγραφές, Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού "Cadena Cope" μίλησε ο Ισπανός τεχνικός. Ο Μίτσελ σχολίασε διάφορα θέματα και φυσικά μίλησε και για τον Ολυμπιακό.

Το "Gazzetta.gr" παρουσιάζει ορισμένα βασικά μέρη της συνέντευξής του και σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για:

Τις μεταγραφές και την ονοματολογία: Στην Ελλάδα υπάρχουν οκτώ καθημερινές εφημερίδες και γράφουν διαρκώς για την ομάδα μας. Τώρα που είμαστε σε περίοδο μεταγραφών θα διαβάσει κανείς τα πάντα. Ο Ολυμπιακός έχει συνδεθεί με κάθε παίκτη που είναι εν ζωή.

Τις δυσκολίες που πέρασε: Στην Ελλάδα πέρασα και δύσκολες στιγμές ως προπονητής. Υπήρξε και τέτοιο διάστημα. Ζω όμως ήσυχα και καλά στην Αθήνα. Είμαι ευχαριστημένος με την ζωή και την δουλειά μου, αν και η περίπτωσή μου είναι λίγο μοναδική και ιδιαίτερη.


Τον Ραφαέλ Αλκόρτα: Έχω κάνει μία πρόταση για να συνεργαστούμε. Ελπίζω να μπορέσω να πείσω τον Ράφα Αλκόρτα να είμαστε μαζί στον Ολυμπιακό. Να είναι ο άμεσος συνεργάτης μου. Είμαστε σε συζητήσεις.

Την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης: Έχω το όραμα και τον στόχο να γίνω κάποια μέρα προπονητής της Ρεάλ όμως έχω την δουλειά μου αυτήν την στιγμή. Είμαι επικεντρωμένος εκεί. Δεν δουλεύω μόνο και μόνο για την προοπτική της Ρεάλ. Δεν είναι μία εμμονή. Είναι ένας μελλοντικός στόχος. Θεωρώ πως θα είναι πολύ δύσκολο να προπονήσεις μία τέτοια ομάδα. Είμαι σίγουρος για αυτό.

Τον Κάρλο Αντσελότι: Ο Αντσελότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολλά προτερήματα. Η ηρεμία του, η συγκέντρωσή του και ο προγραμματισμός του είναι βασικά στοιχεία για μία μεγάλη ομάδα.

Τις επαφές που έχει στην Ισπανία: Είχα πολλές επαφές με τον Θουμπιθαρέτα και τον Λουίς Ενρίκε το τελευταίο διάστημα. Μιλάω αρκετά μαζί τους καθώς και με άλλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα: Τι σκέφτομαι για τον Τίτο; Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν άξιζε τέτοια τύχη. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής που έφυγε από την ζωή.

Την εκτίμησή του για το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο: Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω και να δεχθώ πως η Μπαρτσελόνα θα νικήσει την τελευταία αγωνιστική την Ατλέτικο. Δεν νομίζω πως θα συμβεί αυτό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ