2014-05-07 12:32:47
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.
Αντιδράσεις από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή, με απαγόρευση εισόδου σε πολίτες, από τις 10:00 έως τις 13:00, εν όψει της μεταφορά των προφυλακισμένων βουλευτών Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα για τη συζήτηση της άρσης ασυλίας τους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Κατά τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η απόφαση για απαγόρευση εισόδου στη Βουλή ελήφθη μετά από μπαράζ αιτημάτων μελών της Χρυσής Αυγής να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε ότι «κλειδώθηκε η Βουλή στους πολίτες και δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους γονείς των βουλευτών για να ακούσουν τις τοποθετήσεις τους προκειμένου να υπερασπιστούν τον εαυτό τους». Σημείωσε, ακόμη, ότι «αν η Ν.Δ. θέλει να το παίζει χούντα, κλείστε και το κανάλι της Βουλής, κλείστε και τη Βουλή». 

Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου εξέφρασε τη διαμαρτυρία του κόμματός της για το μέτρο, κάνοντας λόγο για «ατόπημα και αυθαιρεσία» και πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατό να είναι κλειστή η Βουλή σε πολίτες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με βουλευτές.

Ο προεδρεύων του Σώματος Γιώργος Καλαντζής, διευκρίνισε ότι η είσοδος για τους πολίτες θα είναι ελεύθερη μετά τις 13:00 και πρόσθεσε ότι είναι μέτρο και όχι απαγόρευση.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ψηλότερη νύφη του κόσμου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ψηλότερη νύφη του κόσμου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ