2014-05-07 19:08:46
Φωτογραφία για Νίκος Οικονομόπουλος: Δεσμεύθηκε να αλλάξει ριζικά την εικόνα του Πάρκου του Σκαγιοπουλείου
Ο επικεφαλής της παράταξης ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ, επισκέφθηκε τον χώρο μαζί με στενούς του συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επιθυμώντας να δει από κοντά, αυτό που του έχουν μεταφέρει οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο κ. Οικονομόπουλος, περπάτησε στο Πάρκο, κατέγραψε την εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης και «αποσύνθεσης» του χώρου, ενώ παράλληλα ζήτησε και είχε ενημέρωση τόσο από τους ιδιοκτήτες του κυλικείου, όσο και από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την πολύπαθη ιστορία του.

Επικίνδυνα κομμάτια από σίδερο κρέμονται πάνω από τις στοές κάτω από τις οποίες περνούν καθημερινά εκατοντάδες μικρά παιδιά. Τα χορτάρια έχουν καλύψει σχεδόν τα πάντα, ενώ σοβαροί κίνδυνοι ελλοχεύουν στην παιδική χαρά. Λακκούβες – κρατήρες παντού, σπασμένες κούνιες, σκουριασμένες τσουλήθρες και σκουπίδια!

Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο και αυτή η «όαση» που μπορεί να χαρούν οι Πατρινοί, χωρίς να επιβαρυνθεί ο πληγωμένος οικονομικός προϋπολογισμός τους κι όμως! Κανείς μέχρι σήμερα, από τους αρμόδιους φορείς μεταξύ αυτών και του δήμου Πατρέων, δεν έχει παρέμβει ώστε να απαλλάξει επιτέλους αυτόν τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της πόλης, από τις αγκυλώσεις που τον ζώνουν και τον «πνίγουν».


«Σας υπόσχομαι ότι εγώ θα τη βγάλω την άκρη», τόνισε ο κ. Οικονομόπουλος αναφερόμενος και στο συγκεχυμένο προφίλ του καθεστώτος διαχείρισης του Πάρκου του Σκαγιοπουλείου. «Είμαι αποφασισμένος να μπω μόνος μου και να το καθαρίσω. Ο χώρος εδώ είναι «παράδεισος». Ποιος είναι αυτός που μέχρι σήμερα αντιστέκεται σε μια τέτοια προοπτική, να αποκτήσει η πόλη του ένα στολίδι «δώρο» στους συμπολίτες του, στους ηλικιωμένους που δεν μπορούν πάνε αλλού, αλλά και στα μικρά παιδιά που βρίσκουν εδώ τον μικρό τους «παράδεισο»;», συμπλήρωσε ο κ. Οικονομόπουλος.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ