2014-05-07 21:20:08
Φωτογραφία για 20 εκατ. ευρω το χρόνο προσφέρει η Μπαρτσελόνα στον Μέσι
Οι παράγοντες του Καταλανικού συλλόγου τινάζουν την μπάνκα στον αέρα καθώς το συνολικό κόστος της συμφωνίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ κάτι που θα το κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη

Οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν απόψε με τον μάνατζερ και πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, με σκοπό να συνεχίσουν τις συνομιλίες για ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, η προσφορά που θα του καταθέσουν, φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος Μέσι έχει ήδη συμβόλαιο για 4 ακόμα χρόνια όμως οι «Καταλανοί» επιθυμούν να προσφέρουν στον σταρ της ομάδας τους μια νέα βελτιωμένη συμφωνία και να τον κάνουν αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου.

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χαβιέ Φαόυς και ο εκτελεστικός διευθυντής Άντονι Ροσις ήρθαν σε πρώτη επαφή με τον Χόρχε Μέσι το μεσημέρι της Τρίτης όπου και του παρουσίασαν τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον του γιου και πελάτη του, όπου και συμφώνησαν να συνεχίσουν σήμερα τις συνομιλίες για τις περαιτέρω λεπτομέρειες.


Οι πρωταθλητές Ισπανίας, αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία, θα αμείψουν τον Αργεντινό με ένα συνολικό ποσό που, θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ αφού το συμβόλαιο θα είναι πενταετούς διαρκείας (μέχρι τον Ιούλιο του 2019), καθώς σκοπεύουν να πληρώσουν και τους φόρους που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία, προς το Ισπανικό κράτος.

Και όλα αυτά έρχονται λίγες ημέρες μετά απο δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μέσι είναι πλέον δυσαρεστημένος με τη ζωή στην Βαρκελώνη και ότι αναζητά απελπισμένα τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό..
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ