2014-05-07 22:34:05
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΕΛ
Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκλήθηκε στην Γουέστ Μπρομ με τα βασικά θέματα να είναι η παραμονή του Πέπε Μελ και οι ενέργειες για την απόκτηση των Τζόελ Κάμπελ και Ρούμπεν Κάστρο.

H αγγλική ομάδα συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να θέσει επί τάπητος το ζήτημα του προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Μπρομ έχει αποφασίσει πως θα κρατήσει στον πάγκο της και για την επόμενη σεζόν τον Πέπε Μελ. Κινείται λοιπόν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη ζητήσει την απόκτηση των Τζόελ Κάμπελ και Ρούμπεν Κάστρο. Αποτελούν τις δύο προτεραιότητές του και ο σύλλογος έχει ξεκινήσει συζητήσεις και γενικότερα ενέργειες έτσι ώστε να κλείσει τον Κοσταρικανό με ετήσιο δανεισμό και να αποκτήσει και τον έμπειρο παίκτη της Μπέτις.

Και τους δύο παίκτες ο Μελ τους ξέρει πολύ καλά και έχει εξαιρετική άποψη για την αξία τους. Στο Νησί δίνουν μάλιστα αρκετά μεγάλες πιθανότητες στην Γουέστ Μπρομ να πάρει δανεικό τον Κάμπελ από την Άρσεναλ. Με αυτόν τον τρόπο ο Αρσέν Βεγνκέρ θα μπορεί να παρακολουθεί από πιο κοντά και με μεγαλύτερη ευκολία τον Κάμπελ.

Είναι σαφές πως ο διεθνής χαφ που αγωνίστηκε φέτος στον Ολυμπιακό έχει μεγάλη ζήτηση στην Αγγλία καθότι είναι και στην λίστα των Έβερτον, Νιουκάστλ και άλλων ομάδων ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ