2014-05-08 08:00:28
Φωτογραφία για Πολύ μεγάλη για Άγγελος: Η Victoria's Secret απέρριψε την Τάιρα Μπανκς
Περπάτησε «χιλιόμετρα» στην πασαρέλα, φορώντας τα εμβληματικά φτερά της Victoria's Secret για 8 χρόνια από το 1997 έως και το 2005 και θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους βετεράνους «Άγγελος»!

Η 40χρονη Tyra Banks φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτη από τη διάσημη εταιρία, καθώς, όταν ζήτησε να εμφανιστεί ως «guest αγγελάκι» στο show του περασμένου Δεκεμβρίου, η πρότασή της απορρίφθηκε. Ο λόγος; Τα νέα αγγελάκια... έχουν προτεραιότητα!

«Η δεσποινίς Banks απορρίφθηκε από το brand, παρά τη μακρόχρονη συνεργασία με την εταιρεία. Είναι εξοργισμένη και απειλεί να μη συνεργαστεί ξανά με τη Victoria's Secret» αποκάλυψε πηγή του RadarOnline.com «Τα αισθήματα της Tyra πληγώθηκαν επειδή η δικαιολογία ήταν ότι στο κοινό αρέσει να παρακολουθεί τα πιο νέα μοντέλα στην πασαρέλα και όχι τους βετεράνους».

Στο show μπορεί να μην εμφανίστηκε η Tyra, η τηλεθέαση όμως χτύπησε κόκκινο, με 10 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν τις «φτερωτές θέες» της πασαρέλας, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις Adriana Lima, Alessandra Ambroiso, Lily Aldridge, Toni Garrn και Behati Prinsloo.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ