2014-05-08 14:42:34
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ
Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 09/05 στο Final 4 του Κυπέλλου Πόλο Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Στον ημιτελικό της Παρασκευής (17:00), οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα Λαμίας και με νίκη θα προκριθούν στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Σάββατο 10/05 (18:30).

Στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4, Χίος και Βουλιαγμένη θα κοντραριστούν για το άλλο εισιτήριο του τελικού.

Σχετικά με το Final 4, μίλησε και ο τεχνικός του Θρύλου, Θόδωρος Βλάχος:

«Ο Ολυμπιακός θ’ αγωνιστεί για να κερδίσει το Κύπελλο. Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Η ομάδα κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα και τώρα θέλει και το Κύπελλο. Έχουμε δείξει σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στο Παλαιό Φάληρο», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα τα νοκ άουτ παιχνίδια κρύβουν πάντα εκπλήξεις και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Στον αθλητισμό τίποτε δεν είναι δεδομένο. Στην πισίνα του Παλαιού Φαλήρου έχω πολύ ευχάριστές αναμνήσεις. Με τον Ολυμπιακό ως βοηθός του Βέσελιν Τζούχο είχαμε κατακτήσει το Πρωτάθλημα του 2004 απέναντι στην Βουλιαγμένη ενώ από εκεί έχω να θυμάμαι πολύ ωραίες στιγμές ως προπονητής του Παλαιού Φαλήρου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ