2014-05-08 20:54:25
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Στην άνοδο του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος, λόγω της σοβαρότητας που έδειξε ο Σπανούλης και… παρέσυρε τους υπολοίπους στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου ήρθε τελικά η πρόκριση στην τετράδα της Α1 αναφέρθηκε ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος μίλησε για τον Σπανούλη και το πόσο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του στο δεύτερο μέρος. Ο Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε και να ευχηθεί στους Θεσσαλονικείς να φανούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί του χρόνου.

«Όλοι περίμεναν το αποτέλεσμα νομίζω όπως εξελίχθηκε και στη σειρά, αλλά και σήμερα. Εμείς πρέπει να δούμε το πολύ κακό μας πρώτο ημίχρονο, κάναμε 9 λάθη και αυτό δεν δικαιολογείται, η μεγάλη διαφορά στο πρώτο ματς και το ότι δεν είδαμε τον Βεζένκοφ στο ζέσταμα, έπαιξε ρόλο στο πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, σε αυτό βοήθησε ο Σπανούλης, ο οποίος για ακόμη μια φορά πήρε πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Άρη για το πώς πάλεψε και για την εικόνα του. Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ