2014-05-09 07:19:03
Φωτογραφία για Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος: Επιστολή για τις εκλογές του Μαϊου
Η ΟΕΣΠ&ΝΔΕ απέστειλε επιστολή αναφορικά με τις εκλογές προς τους Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της και τους Αντιπροσώπους της.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ-ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε λίγες μέρες διεξάγεται μία από τις πλέον πιο σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις στην ιστορία της χώρας. Καλούμαστε να εκλέξουμε εκπροσώπους για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και την Ευρωβουλή.

Όλοι οι Έλληνες βρεθήκαμε στον κυκεώνα της οικονομικής ύφεσης, ιδίως όμως εμείς οι έμποροι-επιχειρηματίες πληγήκαμε ανεπανόρθωτα. Μέσα από τις δυσκολίες συνειδητοποιήσαμε όμως κάτι πολύ σημαντικό. Ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος και να έχει ισχυρή εκπροσώπηση σε όλα τα Κέντρα λήψης αποφάσεων.

Για να μπορέσει ο εμπορικός κόσμος να σταθεί και πάλι στα πόδια του, ας επιλέξουμε εμείς και οι οικογένειες μας τους συναδέλφους μας που έχουν θέσει υποψηφιότητα τόσο σε Δημοτικό, όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο. Είναι οι μόνοι που γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά. Είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίλυση των ζητημάτων του εμπορικού κόσμου.


Οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί πλέον, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών που επηρεάζουν την ζωή μας άμεσα . Η εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή από άτομα του επιχειρηματικού κόσμου κρίνεται επιβεβλημένη.

Η νέα διαδικασία της σταυροδοσίας στα Ευρωψηφοδέλτια, μας δίνει την δυνατότητα να στηρίξουμε τους ανθρώπους του κλάδου μας που έχουν δεσμευτεί να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων Μικρομεσαίων, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ