2014-05-09 12:00:24
Φωτογραφία για Διαγωνισμός με συλλεκτικά δώρα της ταινίας “47 Ronin” για τα μέλη του Club SEAT!
Το Club SEAT σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment εξασφάλισε και κληρώνει για τα μέλη του συλλεκτικά δώρα της ταινίας «47 Ronin».

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και με ένα απλό κλικ, διεκδίκησε τα υπέροχα δώρα (BLU-RAY και συλλεκτικά USB STICKS σε μορφή ξίφους Ronin)!

«Κατάκτησε την αιωνιότητα»

Μια από τις διαχρονικότερες ιστορίες- θρύλους αυτοθυσίας κι εκδίκησης της Ιαπωνικής παράδοσης του 18ου αιώνα, εκείνη των 47 Ronin, των 47 δηλαδή σαμουράι που στερούνται τον αρχηγό τους. Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη που ευθύνεται για τον θάνατο του Δασκάλου τους. Ο Κάι είναι ο συμπολεμιστής τους, που θα τον αμφισβητήσουν, ειδικά όταν ερωτευτεί την Μίκα, την κόρη του αφέντη τους. Η ταινία ακολουθεί την αποστολή των Ronin που θα δοκιμάσουν το κουράγιο τους, το θάρρος τους, την ψυχή τους, αλλά και την μεταξύ τους εμπιστοσύνη σε μια προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης τους γης και κατάκτησης της αιωνιότητας.


Σκηνοθεσία: Κάρλ Ρίνς

Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Ταντανόμπου Ασάνο, Ρίνκο Κικούτσι

Η ταινία κυκλοφορεί σε BLU-RAY στις 21/4 και σε DVD στις 09/6.

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν τα συλλεκτικά δώρα της ταινίας!

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Έναρξη Διαγωνισμού: Τετάρτη 30 Απριλίου 2014Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ