2014-05-09 13:30:26
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!
Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο, απέκλεισε στα δύο ματς τον Άρη, και πλέον στρέφει το βλέμμα του στον Πανιώνιο.

Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη, αλλά και τη γνωστή απουσία του Γκιόργκι Σερμαντίνι, οι Πρωταθλητές Ευρώπης επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους απέναντι στην ομάδα του Μίλαν Μίνιτς. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση πέρασαν νικηφόρα από το «Nick Galis Hall», έκαναν το 2-0 στην προημιτελική σειρά με τους Θεσσαλονικείς και εξασφάλισαν με άνεση -ακριβώς όπως ήθελαν, δηλαδή- την παρουσία τους στην 4άδα.

Αντίπαλός τους θα είναι, τώρα ο Πανιώνιος, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Tα ημιτελικά της Α1 θα ξεκινήσουν την Τρίτη (13/05), από το ΣΕΦ. Στον Ολυμπιακό είχαν εξ αρχής στο μυαλό τους πως θέλουν να πάνε ξεκούραστοι στους τελικούς. Στόχος τους και απέναντι στον Πανιώνιο είναι το «sweep», με την πρόκριση στη δεύτερη φάση των πλέι οφ να κρίνεται στα τρία θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έχουν πίστη στις δυνατότητές τους, θεωρούν πως μπορούν να κρατήσουν αλώβητο το ΣΕΦ και από εκεί και πέρα θα ψάξουν το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να ξεμπερδέψουν μία ώρα αρχύτερα με τα ημιτελικά και να επικεντρωθούν στο μεγάλο φετινό στόχο τους: την κατάκτηση του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ