2014-05-10 00:01:17
Φωτογραφία για ΤΟ... ΑΧΤΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΛ!
Ο Σέρχιο Γιουλ θα συμμετάσχει για τρίτη φορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε Final Four Ευρωλίγκας και δήλωσε αισιόδοξος, έχοντας πια ξεπεράσει και το... εμπόδιο του Ολυμπιακού.

«Ήταν μία σειρά γεμάτη με ένταση, σωματικώς και πνευματικώς μιλώντας. Καταφέραμε να τους νικήσουμε δις εντός έδρας, αλλά όχι στην Ελλάδα. Ήταν πολύ δύσκολο να νικήσουμε εκεί, αλλά δουλεύαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό. Κερδίσαμε το Game 5 και προκριθήκαμε στο Final Four!» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφορικά με την πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού στην πρόσφατη προημιτελική σειρά.

Πλέον μπροστά υπάρχει ο ημιτελικός της 16/5 (22:00) με τη Μπαρτσελόνα, την οποία θα συναντήσουν για πέμπτη φορά μέχρι τότε μετά τις μάχες τους στην ACB, στο Supercopa και στο Copa del Rey (στο 3-0 η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα κάνουν... καρέ στις 10/5 στο Palau Blaugrana για την 32η αγ
. της ισπανικής λίγκας). «Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα ένας σκληρός αντίπαλος γεμάτος με ταλέντο και με έμπειρους παίκτες. Βελτιώνονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή. Θα 'ναι μία σκληρή, ισορροπημένη αναμέτρηση. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις την ίδια ομάδα τόσες φορές, αλλά την ίδια ώρα αυτές είναι οι αναμετρήσεις που πάντα θες να δίνεις. El Clasico! Αυτές είναι ιδιαίτερες αναμετρήσεις κι όλοι θέλουν να παίρνουν μέρος σ' αυτές» σχολίασε.

Αν καταφέρει η περάσει απ' τον ισπανικό εμφύλιο, η μαδριλένη ομάδα θα 'χει μία νέα ευκαιρία να φτάσει στο τρόπαιο. Ο 26χρονος Ισπανός γκαρντ ευελπιστεί η τρίτη φορά να διαφέρει σ' όλα: «Φτάσαμε στον τελικό πέρυσι, βελτιώνοντας τη θέση μας σε σχέση με το 2011 (4η θέση). Ευελπιστούμε πως η τρίτη φορά θα 'ναι και φαρμακερή και θα καταφέρουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ