2014-05-10 22:34:08
Φωτογραφία για Το παρασκήνιο της κόντρας ανάμεσα σε Στεφανίδου και Βόσσου
Μπορεί η συνεργασία τους να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, όμως το νέο concept που ετοίμασαν για την ελληνική τηλεόραση, δεν «περπάτησε». Όταν το σχήμα ουσιαστικά διαλύθηκε ακούστηκαν λόγια βαριά. Μπορεί να έχει περάσει καιρός, αλλά ακόμη και σήμερα οι σχέσεις της Τατιάνας Στεφανίδου και της Σοφίας Βόσσου είναι εχθρικές και οι δυο τους έχουν κόψει την καλημέρα.

Η παρουσία της Σοφίας στο «Your Face Sounds Familiar», έφερε ξανά στην επιφάνεια τη μεγάλη κόντρα της με την παρουσιάστρια, ειδικά από τη στιγμή που η τραγουδίστρια έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια της. Η Βόσσου λοιπόν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν η Τατιάνα, με αφορμή και το σόου στο οποίο συμμετέχει, την καλέσει στην εκπομπή της. Η απάντησή της δεν άφηνε κανένα σημάδι αμφιβολίας. Το «όχι» της κατηγορηματικό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπήρχε και συνέχεια. «Θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου και αυτούς που δεν μου ταιριάζουν τους αποφεύγω
. Δεν έχω καμία κακία, αλλά ξέρω ότι άνθρωποι που έχουν το χαρακτήρα της Τατιάνας δεν μου πηγαίνουν και γι’ αυτό τους κρατάω σε απόσταση. Δεν μπορώ να πάω κάπου που δεν θέλω και να γελάω ψεύτικα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το καρφί της για τη Στεφανίδου τεράστιο, όσο κι αν η τελευταία προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Μπορεί να λέει ότι εκείνη εξακολουθεί να αγαπά τη Σοφία, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Η απόλυση

Η μεγάλη κόντρα ξεκίνησε την εποχή που η Βόσσου ήταν στην ομάδα του «Μίλα» μαζί με την Τατιάνα, τη Μαρία Σταματέρη, τη Σάννυ Μπαλτζή και την Τζούλη Αγοράκη. Το concept της εκπομπής ήταν ιδέα της Στεφανίδου, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Από την αρχή υπήρχαν διαφωνίες και όταν ήρθαν και τα χαμηλά νούμερα, ξεκίνησαν οι γκρίνιες. Η Σοφία και η Σάννυ είδαν την πόρτα της εξόδου και η Βόσσου δεν το συγχώρησε ποτέ αυτό στην Τατιάνα.

«Δεν το περίμενα και ούτε καν είχε συζητηθεί κάτι τέτοιο. Ο λόγος που μας είπαν, είναι ότι δεν πήγαινε το concept. Καλά κάνει η κυρία Στεφανίδου να θέλει να αλλάξει το concept, αλλά δεν μπορεί να κρεμάει ανθρώπους που έχουν αφήσει άλλες δουλειές για να είναι εκεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτό τον ελεεινό τρόπο. Δουλεύω στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο 30 χρόνια και δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ». Η Σοφία Βόσσου, στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει μετά την απόλυσή της, ήταν χείμαρρος. Μάλιστα είχε ρίξει και τις μπηχτές της για το concept, που ήταν φυσικά ιδέα της Τατιάνας.

«Ξαφνικά, η Μπαλτζή από πετυχημένη στιχουργός έγινε ρεπόρτερ και εγώ μαγείρισσα! Σε αυτή την εκπομπή δεν εκμεταλλεύτηκαν τίποτα από αυτό που πραγματικά ήμασταν», επεσήμανε.

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της χαρακτήρισε το «Μίλα» εκείνης της περιόδου ως το μεγαλύτερο λάθος της στην τηλεόραση και ανέλαβε την ευθύνη για τα χαμηλά νούμερα, τονίζοντας ότι έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή. Βέβαια από τότε μέχρι και σήμερα οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ξανά. «Ούτε και θέλω» παραδέχεται χωρίς μαλλιά στη γλώσσα η Βόσσου.

«Κρατάω τις καλές στιγμές»

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τη δική της απάντηση στις καταγγελίες της Σοφίας Βόσσου μέσα από την εκπομπή της. Ο καλεσμένος της Νίκος Μουρατίδης τη ρώτησε γιατί την… κράζει η τραγουδίστρια και η Τατιάνα αφού φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση που της έγινε, στη συνέχεια είπε ότι εκείνη εξακολουθεί να αγαπά τη Σοφία. «Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της. Μετά έδωσε τη δική της εκδοχή για το τι είχε συμβεί τότε. «Το κανάλι πήρε μια απόφαση να γυρίσει η εκπομπή στο προηγούμενο concept, δηλαδή στις συνεντεύξεις και όχι σε αυτό της παρέας που είχαμε. Ήθελαν το προηγούμενο concept γιατί μάλλον πήγαινε καλύτερα. Πήρε την απόφαση το κανάλι και ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία». Η Τατιάνα είπε ακόμη ότι κρατάει τις καλές στιγμές από τη συνεργασία τους, αν και τα λόγια της δεν έπεισαν καθόλου την τραγουδίστρια.

«Την έπιανε πανικός με τα νούμερα»

Σύμφωνα με τη Βόσσου, η Τατιάνα είχε πολύ μεγάλο άγχος με τα νούμερα της εκπομπής. «Μια μέρα να μην ήταν καλά τα νούμερα τηλεθέασης, γινόταν πανικός. Κάθε εκπομπή θέλει πίστη και μεθοδικότητα για να στηθεί. Αν δεν πιστεύεις σε αυτό που εσύ έχεις επιλέξει, θεωρώ ότι δεν πρέπει να το κάνεις καθόλου», είχε πει, ενώ αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την ευθύνη της για την πτώση της τηλεθέασης. «Από πού κι ως πού έχουμε ευθύνη εμείς; Το τελευταίο διάστημα δεν ήμασταν ποτέ σχεδόν όλες μέσα στο στούντιο. Είχαμε δίλεπτη, τρίλεπτη παρουσία. Ο κόσμος δεν μπόρεσε τελικά να δει τις προσωπικότητές μας». Για ποιον χτύπησε η καμπάνα; Δεν το καταλάβατε;

Πηγή: athensmagazine
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ