2014-05-11 10:22:08
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ... ΕΝΤΙΝΓΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ από τη Λεβάντε, την ίδια στιγμή που συνεχίζει τις επαφές με τη Μονακό για την παραμονή του Ντελβίν Εντινγκά στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Γάλλο μέσο στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Μίτσελ με τις φετινές του εμφανίσεις.

Αρχικά, είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ντιόπ θα ήταν ο αντικαταστάτης του Εντινγκά στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όμως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Ουσιαστικά, ο Ντιόπ προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας του εξωτερικού, η οποία σύντομα θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Αν τελικά επαληθευτούν αυτά τα δημοσιεύματα, τότε ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει άμεσα τη συμφωνία με τον Ντιόπ, ενώ θα επισπεύσει τις επαφές και με τη Μονακό για τον Εντινγκά.


Παράλληλα, συνεχίζονται και οι επαφές για την παραμονή των Ιβάν Μαρκάνο και Τζόελ Κάμπελ στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν. Επίσης, ο Μίτσελ φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, για το σε ποιους παίκτες υπολογίζει και σε ποιους δε θέλει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "novasports.gr". Στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχουν και παίκτες, που φέτος αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες.

Σχετικά με τις μετεγγραφές, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αφήσει όλες τις κινήσεις στον Κριστιάν Καρεμπέ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γάλλο, ο οποίος ήδη συνεργάζεται με τον Μίτσελ, έτσι ώστε να βρεθούν οι παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ