2014-05-11 11:25:47
Φωτογραφία για ΝΤΟΣΚΑΣ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!
Περήφανος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Γιώργος Ντόσκας, ο οποίος μετά τον αγώνα με τη Βουλιαγμένη, αφιέρωσε το Κύπελλο τόσο στην οικογένειά του, όσο και στον ανυπέρβλητο κόσμο του Ολυμπιακού.

«Δίκαια είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε τελικός. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητά μας. Δείξαμε πως ακόμη και στο χειρότερό μας παιχνίδι, είμαστε πάλι νικητές. Η ομάδα σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς έδειξε πως είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη», ανέφερε ο Ντόσκας και συνέχισε.

«Νταμπλ και φέτος και του χρόνου θέλουμε και μια διάκριση στην Ευρώπη. Όλοι μας, παλιοί και νέοι διψάμε για τίτλους εγχώριους και ευρωπαϊκούς. Για τον Ολυμπιακό είναι ρουτίνα η κατάκτηση ενός τίτλου. Άλλες ομάδες το πετυχαίνουν μια φορά στα δέκα χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες. Θέλω ν’ αφιερώσω το Κύπελλο στη γυναίκα μου Κωνσταντίνα, στο γιο μου Παναγιώτη, στους συμπαίκτες μου, στον πρόεδρό μας Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος μας παρέχει τα πάντα για να είμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Φυσικά αφιερωμένο και στον κόσμο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ