2014-05-11 20:22:03
Φωτογραφία για Νάρκωναν κουτάβια κι έβαζαν τα παιδιά να ζητιανεύουν
Ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 50χρονη ΡΟΜΑ η οποία είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2013 διότι προέτρεπε τα δύο ανήλικα παιδιά της να ζητιανεύουν, χρησιμοποιώντας κουτάβι σε κατάσταση ημινάρκωσης.

Σε βάρος της αθίγγανης ασκήθηκαν διώξεις για κακοποίηση ζώου συντροφιάς κατ’ εξακολούθηση και εξώθηση σε επαιτεία κατά συρροή και χθες βρέθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου το οποίο και την έκρινε ένοχη και της επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5000 ευρώ.

Η 50χρονη ΡΟΜΑ συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2013 στη Παλιά πόλη της Ρόδου, από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος, και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα προέτρεπε τα δυο ανήλικα παιδιά της (ηλικίας 11 και 15 ετών) να ζητάνε χρήματα από διερχόμενους χρησιμοποιώντας μικρό ζώο συντροφιάς (κουτάβι), το οποίο διατηρούσαν σε κατάσταση ημινάρκωσης.

Το κουτάβι κατασχέθηκε και παραδόθηκε για φροντίδα σε φιλοζωική εταιρεία. Σημειώνεται ότι η δράστιδα, είχε συλληφθεί ξανά και πέντε ημέρες νωρίτερα για τα ίδια ακριβώς αδικήματα. Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση παραστάθηκε ο κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος.
rodiaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ