2014-05-12 22:20:04
Φωτογραφία για Λάρισα: Σύλληψη 71χρονου για παιδική πορνογραφία
Με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη την Κυριακή στη Λαρίσα ένας 71χρονος, ο οποίος πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω να φωτογραφίζει ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης.

Ειδικότερα, ο 71χρονος έγινε αντιληπτός την ώρα που φωτογράφιζε ανήλικα αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας.

Ο συλληφθείς φωτογράφιζε τα παιδιά τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους.

Υπήρξε αναστάτωση με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία η οποία και του κατέσχεσε τη φωτογραφική μηχανή, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, αποθηκευμένο σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.

Τα παραπάνω πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ